Our Mission

Good Stuff, Less Waste

About Us2020-02-03T12:28:08+02:00

MANY DO REUSABLE CUPS

Goodless makes it easy for you.

From the time Goodless was born, it has been our mission to make reusable easy.

We not only provide reusable cups and food packaging but also the necessary technology and tools to use reusable efficiently within each organization no matter how small or how big it may be.

FROM A TO Z

Support

OWN R&D DEVELOPMENT

Innovative

WE MAKE THE DIFFERENCE

Environmentally friendly

WITH THE CONFIDENCE OF THESE PARTNERS

Why would you choose Goodless?

We are the only ones who offer you a complete solution for reusable cups.

Working with reusable cups and food packs requires a pack of logistics, from additional staff to storage. We make sure your event is on track in terms of catering material, without stress. Goodless constantly innovates to facilitate the process, for a seamless experience with reusable cups and food packs at each event. Organising an ecologically responsible event is simply easy.

Let’s go for more of the good stuff and less waste.

At Goodless it’s all about offering a complete, environmentally friendly and affordable solution for events. Of course, our products play a big role in this. Our cups and food packs have been carefully created, with a view to ecology and quality.

We don’t care about it. Our products are the good stuff,which is a guarantee. In combination with our complete service, we want to put an end to plastic pollution and make the choice of reusable products easy. Are you in?

Dit is waarom wij het doen:

0
reusable Goodless cups

I’m not going

0
disposable cups saved

Het Goodless Team

A CLOSE TEAM OF YOUNG DREAMERS

A family atmosphere in an innovative company

Working at Goodless is not really working. It’s thinking along, dreaming along, joining us. Our team is working on solutions, and tries every day to improve themselves. Sustainability is our guiding principle, the environment is our driving force.

Het Goodless Team

DO YOU DREAM OF A BETTER WORLD?

Are you looking for a challenging job where you really make a difference

At Goodless we are always looking for driven team players who can strengthen our team.

  • Representative sales m/f
  • Operator Wasstraat m/f

(New Delhi) Applications can be delivered to us via: hello@goodless.be

FAQ: Wat iedereen graag wil weten

Waarom beter huren, en niet kopen2019-11-27T14:47:00+02:00

Waarom zou u beter huren dan kopen, vraagt u zich misschien wel af? Wel, dat is simpel:

Huren zorgt ervoor dat de bekers een veel beter traject afleggen voor duurzaamheid en verlagen zo de impact op het milieu en onze planeet. Maar dat is niet alles. Wanneer je bekers huurt, hoef je jezelf bovendien geen zorgen te maken. Want Goodless neemt alle zorgen over. Logistiek, opslag, planning, transport, en vooral… de afwas! En dit voor een fractie van de prijs van de aankoop van een beker.

Bij Goodless heb je de mogelijkheid om herbruikbare bekers te huren, maar ook te kopen. Maar wij bieden de optie om te kopen enkel aan op bekers van Polycarbonaat.

 

Wat is het verschil tussen Branded en Unbranded herbruikbare bekers2019-11-27T14:56:45+02:00

Deze vraag krijgen we heel regelmatig terug. Daarom leggen we het jullie graag nog eens uit:

Branded Cups:

Branded cups, of vrij vertaald ‘Merkbekers’ zijn herbruikbare bekers uit het sterke polypropyleen met binnenin een opschrift, logo, cartoon of andere afbeelding. Deze bekers zijn voorzien van merk reclame van onze sponsors (vandaar: branded), en om deze reden kunnen wij deze bekers aanbieden aan uiterst scherpe prijzen. Je betaalt enkel maar de kost voor de afwas, en indien gewenst een transportkost (optioneel). De kosten voor productie, opslag etc. nemen wij volledig voor onze rekening.

Bekijk ons volledige gamma branded cups hier

Unbranded Cups:

Onze Unbranded Cups, of vrij vertaald ‘Merkloze bekers’ zijn herbruikbare bekers die eveneens vervaardigd zijn uit het sterke polypropyleen. Echter zijn deze bekers niet voorzien van een reclame opdruk van sponsors. Je hebt hier wel de keuze tussen bekers zonder enige opdruk (frost) of bekers met een opdruk van Goodless of met een inspirerende tekst. Voor deze bekers betaal je echter ook een huurkost, al zijn deze nog steeds uiterst laag in de huidige markt.

Bekijk ons volledige gamma unbranded cups hier

Waarom kiezen voor herbruikbaar?2019-11-27T15:00:43+02:00

De wet geeft je de keuze tussen volledig herbruikbaar gaan of 90% van het wegwerp op je event recupereren. Bij de laatste optie zal je grote inspanningen en investeringen moeten maken om aan de 90% te komen. Werken met herbruikbare bekers is een pak goedkoper en brengt geen stress met zich mee. Makkelijke keuze, toch?

Hoe hygiënisch zijn herbruikbare bekers en packs?2019-11-27T15:02:23+02:00

Hygiëne is een cruciaal onderdeel van ons proces. Onze bekers en packs worden gecontroleerd op contaminatie, zowel zichtbaar als niet. Wij leveren onze producten ook steeds in verzegelde transportkisten. Een extra garantie op onze hygiënische producten!

Hoe verloopt de organisatie ter plaatse?2019-11-27T15:03:14+02:00

Het gebruik van herbruikbare bekers makkelijk maken is onze missie. Daarom hebben wij verschillende oplossingen om de organisatie met ons materiaal zo stressloos mogelijk te maken, aangepast aan het soort evenement dat je organiseert.

Waarom is er een minimale hoeveelheid per product2022-08-29T12:56:07+02:00

Je zal het misschien zelf ook al gemerkt hebben, maar voor elk product staat er steeds een minimale hoeveelheid per bestelling, en een hoeveelheid waarmee je telkens moet verhogen. Waarom is dat precies? Wel dat heeft uiteraard een belangrijke reden:

Al onze producten worden in speciale transportboxen vervoerd. Deze boxen en hun inhoud worden steeds gecontroleerd op hygiëne en worden meteen verzegeld voor verzending. Op deze manier heeft u zekerheid van de uitstekende Goodless kwaliteit. Maar het gevolg hiervan is dan natuurlijk wel dat u bestelt per minimale hoeveelheid per transportbox.

Bij berekening van de afwaskosten zullen we enkel aanrekenen voor het effectief aantal geopende boxen. Stel; u bestelt 10.000 PP bekers. Wij zullen in dat geval een levering doen van 10.350 bekers, ofwel 23 transportboxen van 450 bekers. U gebruikt echter maar effectief 8.000 bekers. Dan rekenen wij u slechts afwaskosten aan voor het gebruik van 8.100 bekers (ofwel 18 geopende transportboxen) aan! Nog een zorg minder!

De huurkosten worden wel steeds berekend over de totale bestelling (dus ook voor ongebruikte bekers in ongeopende kisten).

Goodless

Al van bij het ontstaan van Goodless is het onze missie geweest om herbruikbaar gemakkelijk te maken.

Wij zorgen niet alleen voor herbruikbare bekers en voedingsverpakkingen maar ook voor de nodige technologie en tools om herbruikbaar efficiënt in te zetten binnen elke organisatie hoe klein of hoe groot die ook mag zijn.

Meteen aan de slag? Bel ons: +32(0)9 251 55 57

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over Goodless? Geen nood, we gaan je niet eindeloos spammen!

Go to Top