Je zal het misschien zelf ook al gemerkt hebben, maar voor elk product staat er steeds een minimale hoeveelheid per bestelling, en een hoeveelheid waarmee je telkens moet verhogen. Waarom is dat precies? Wel dat heeft uiteraard een belangrijke reden:

Al onze producten worden in speciale transportboxen vervoerd. Deze boxen en hun inhoud worden steeds gecontroleerd op hygiëne en worden meteen verzegeld voor verzending. Op deze manier heeft u zekerheid van de uitstekende Goodless kwaliteit. Maar het gevolg hiervan is dan natuurlijk wel dat u bestelt per minimale hoeveelheid per transportbox.

Bij berekening van de afwaskosten zullen we enkel aanrekenen voor het effectief aantal geopende boxen. Stel; u bestelt 10.000 PP bekers. Wij zullen in dat geval een levering doen van 10.350 bekers, ofwel 23 transportboxen van 450 bekers. U gebruikt echter maar effectief 8.000 bekers. Dan rekenen wij u slechts afwaskosten aan voor het gebruik van 8.100 bekers (ofwel 18 geopende transportboxen) aan! Nog een zorg minder!

De huurkosten worden wel steeds berekend over de totale bestelling (dus ook voor ongebruikte bekers in ongeopende kisten).