DEINZE –  Hoewel er momenteel geen festivals en evenementen plaatsvinden hebben we niet stilgezeten. Zo wordt Pascal Somers vanaf 1 maart de CEO van Goodless en werken we aan een tweede versie van onze SmartBins. Bovendien heeft de Vlaamse overheid bevestigd dat het verbod rond het gebruik van single use plastic op evenementen, dat begin 2020 werd ingevoerd, ook bij de heropstart van de festivals en concerten behouden blijft. We kijken dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst.

Pascal is geen onbekende binnen de evenementensector. Als medeoprichter van het Antwerpse evenementenbureau MAC21, heeft hij ruim 10 jaar ervaring in het bedenken en uitwerken van merkactivaties op events en festivals. Hij was tevens nauw betrokken bij de organisatie van pop-up horecazaken en evenementen met de Pulse Group. Hoewel hij zich nu fulltime focust op zijn rol als CEO van Goodless blijft Pascal nog actief als bestuurder in beide bedrijven.

“Door zijn jarenlange ervaring in de sector weet hij waar de operationele hindernissen liggen voor de organisatoren bij het gebruik van Goodless, maar ook de uitdagingen voor de partners. Het is daarnaast niet alleen zijn ambitie om deze twee samen te brengen, maar ook om mee te werken aan onze bijdrage voor een planeet vrij van single use plastic”, aldus Rudi De Kerpel, oprichter en bestuurder van Goodless. “Ik laat dan ook met veel vertrouwen de dagdagelijkse operationele leiding over aan Pascal en zal me zelf meer focussen op mijn rol als bestuurder en strategische allianties in binnen- en buitenland.”

SmartBin 2.0

De afgelopen maanden heeft het bedrijf zijn SmartBin, de collector waar gebruikers hun SmartCups in kunnen deponeren en hun waarborg recupereren, grondig herzien en verbeterd. De nieuwe versie van de Goodless SmartBin zal niet alleen verschillende maten en vormen van SmartCups kunnen ontvangen, hij zal ook een hogere opslagcapaciteit hebben en betere data aanleveren aan de organisator.