Meteen aan de slag? Bel ons: +32(0)9 251 55 57|hello@goodless.be

Nieuwsberichten

All I need is some good news - 10cc

Nieuws2019-11-28T11:31:08+02:00

GOED NIEUWS GAAT SNEL ROND

Goodless informeert

Regelmatig informeren wij onze bezoekers en klanten over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van herbruikbare bekers en verpakkingen. U kan hier bovendien een overzicht vinden van alle nieuwsberichten die verschijnen over het bedrijf of onze werking.

UITGELICHT BERICHT

Goodless Stelt Het Unieke Smart Cups Systeem Voor Aan De Pers

Goodless heeft onlangs zijn unieke en innovatieve Smart Cups® en Smart Bin® systeem voorgesteld aan de lokale en nationale pers in België. Klaar om de markt in te gaan, en de wereld kennis te laten maken het een gemakkelijke manier voor het gebruik van herbruikbare bekers.

Meer weten

Goodless Blog

Goodless in het nieuws

Goodless in het nieuws!

november 27th, 2019|0 Reacties

Goodless nodigde op dinsdag 26 november de regionale en nationale pers uit voor een voorstelling van het Smart Cup® en Smart Bin® systeem.

Goodless

Al van bij het ontstaan van Goodless is het onze missie geweest om herbruikbaar gemakkelijk te maken. Wij zorgen niet alleen voor herbruikbare bekers en voedingsverpakkingen maar ook voor de nodige technologie en tools om herbruikbaar efficiënt in te zetten binnen elke organisatie hoe klein of hoe groot die ook mag zijn. Meteen aan de slag? Bel ons: +32(0)9 251 55 57

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over Goodless? Geen nood, we gaan je niet eindeloos spammen!

Go to Top