INNOVATIE EN TECHNOLOGIE

Ons Smart Cup systeem is uniek in Europa

Het Goodless Smart Cups® systeem is een uniek gepatenteerd systeem dat herbruikbare bekers gebruiken gemakkelijk maakt. Geen lange wachtrijen meer, geen gedoe met waarborgen. Alles verloopt automatisch. Onze Smart Bin® collecteert de gebruikte bekers en zorgt er in één zelfde beweging voor dat de betaler zijn waarborg terugkrijgt. Trakteren was nog nooit zo leuk, nu ook met herbruikbare bekers!

Welke innovatie past jou het beste:

SMART CUPS: Makkelijker kan echt niet meer...

Goodless Smart Cups®

STAP 1:

Ons Smart Cup® systeem registreert niet alleen het aantal herbruikbare bekers automatisch, maar kan ook detecteren welke drank er in de bekers zit. Op deze manier wordt er voor het afrekenen van een bestelling geen kostbare tijd verloren. Onze Smart Cup® kassa kan meer dan 50 dranken per keer afrekenen, in één enkele handeling.

Waarborgen en drankprijzen worden automatisch verrekend. Bovendien worden de unieke ID’s van de herbruikbare bekers meteen gelinkt aan de Cashless Payment Card van de persoon die de betaling uitvoert. Zo kan je er zeker van zijn dat de waarborg altijd terugkomt naar de persoon die hem heeft betaalt.

Smart Cups® Kassasysteem

STAP 2:

Ons Smart Cup® systeem kan worden gekoppeld met elk bestaand POS of kassasysteem, of je maakt gebruik van het Goodless POS systeem. Hierdoor wordt cashless betalen kinderspel.

Betalingen gebeuren door middel van een elektronisch betaalmiddel. Dit kan een Cashless Payment card zijn, een festival bandje, een elektronische abonnementskaart, of zelfs met je eigen Bancontact of iDeal betaalkaart.

Bij elke betaling worden de herbruikbare bekers gelinkt aan de betaalkaart, zodat de teruggave van de betaalde waarborg automatisch kan verlopen.

Goodless Smart Bin®

STAP 3:

Ons Smart Bin® is een revolutie in de wereld van de herbruikbare bekers. Dit gepatenteerd opvangsysteem kan overal worden ingezet om de inzameling van de gebruikte bekers makkelijk te maken. Geen lange wachtrijen meer, geen bekers teruggeven aan de bar. Je werpt de beker simpelweg in de opvangbak in één snelle beweging.

Bij het inwerpen wordt de unieke ID van de beker uitgelezen. Defecte bekers of andere inworpen worden geweigerd en terug uitgeworpen. Wanneer de herbruikbare bekers in de Smart Bin® worden opgevangen wordt de betaalde waarborg onmiddellijk teruggeplaatst op de betaalkaart van de persoon die de waarborg in de eerste plaats heeft betaald.

Op deze manier wordt trakteren terug een feest. Ook met herbruikbare bekers. Goodless maakt de cirkel opnieuw rond…

Propere handen maken licht werk!

GOODLESS TUBES:

De Goodless Tubes kunnen door iedereen worden gebruikt als een handige tool voor het verzamelen van bekers achter een bar of toog. Deze robuuste opstelling zorgt ervoor dat u de bekers snel en makkelijk in de juiste aantallen kan inzamelen. Eens de tube vol is, kan u deze dankzij het unieke ophaalsysteem makkelijk en proper verwijderen en meteen in een van de transportboxen plaatsen.

De Goodless Tubes zijn een perfecte aanvulling voor organisaties en evenementen waar de Smart Bins® niet (kunnen) worden gebruikt.

ONZE INNOVATIEVE TOOLS: Smart Cups<sup>®</sup>Goodless TubesCollection TentPayment Integration

Val op, Blijf droog, Voel je veilig!

COLLECTION TENT:

De Goodless Collection Tent geeft je niet alleen bescherming tegen regen. Het gaat veel verder dan dat! Wij bieden jou absolute zichtbaarheid zodat iedereen meteen weet waar hij of zij terecht kan met vuile herbruikbare bekers en/of food verpakkingen. Je kan er een heuse collectie punt van maken. Door de grote en duidelijke opschriften bovenaan is dit van ver zichtbaar.

Door de afgescheide compartimenten kan je bovendien de collectie vlot en proper laten verlopen. In combinatie met onze Goodless Tubes gaat de verwerking van teruggenomen bekers nog vlotter.

Werk je met het Smart Cup® systeem? Dan kan je in deze collectie punten ook een automatische teruggave van de betaalde waarborgen voorzien. Makkelijk en snel, zonder extra handelingen.

Maar meer nog, voel je veilig! Deze tenten zijn getest om windsnelheden tot meer dan 9 Beaufort te weerstaan! Zo sta je niet alleen droog, maar ook veilig.

MET HET VERTROUWEN VAN DEZE PARTNERS

Integratie was nog nooit zo makkelijk

CASHLESS PAYMENT INTEGRATION:

Gebruikt u reeds een bestaand POS systeem? Geen enkel probleem. Goodless integreert het Smart Cups® systeem naadloos met de meest voorkomende POS systemen. En mocht u toch een systeem gebruiken dat nog niet standaard door ons wordt ondersteund, dan kunnen wij ook daar een snelle integratie voorzien.

Heeft u geen eigen kassasysteem? Geen nood! Goodless kan u ook daar verder helpen met een oplossing van A tot Z. Onze eigen POS systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk in gebruik en absoluut betaalbaar!